Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ji Hun

14/04/2021 | Flixfilm

Se Ji Hun på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Wei-Hao Cheng
Skuespillere: Chen Chang, Janine Chun-Ning Chang, Anke Sun, Christopher Ming-Shun Lee
Spilletid: 130 min
Land: China, Taiwan
Sprog: Chinese, English, Mandarin, Min Nan
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Under efterforskningen af et mord støder en anklager og hans kone på okkulte hemmeligheder i bestræbelserne på at tackle deres eget livstruende dilemma.

Ji Hun havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ji Hun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ji Hun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ji Hun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ji Hun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ji Hun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar