Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sound Barrier

The Sound Barrier

29/03/2022 | Flixfilm

The Sound Barrier på Netflix

Produktionsår: 1952
Genre: Adventure, Drama, Romance
Instruktion: David Lean
Skuespillere: Ralph Richardson, Ann Todd, Nigel Patrick
Spilletid: 109 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En pilot fra 2. verdenskrig gifter sig ind i flydesigner John Ridgefields familie. Intet kan standse Ridgefield i hans forsøg på at gennembryde lydmuren.Se The Sound Barrier på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Sound Barrier havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Sound Barrier på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Sound Barrier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sound Barrier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sound Barrier, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sound Barrier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar