Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sound of Magic

The Sound of Magic

06/05/2022 | Flixfilm

The Sound of Magic på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Fantasy, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ji Chang-Wook, Harrison Xu, Hwang In-Youp
Spilletid: 2 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En tryllekunstner, der bor i en forladt forlystelsespark, får problemerne til at forsvinde og tryller håbet frem for en desillusioneret teenager, der lever et hårdt liv.

The Sound of Magic (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Sound of Magic på YouTube.Se The Sound of Magic på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Sound of Magic (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sound of Magic (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sound of Magic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sound of Magic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar