Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sound of Music

The Sound of Music

15/01/2019 | Flixfilm

Se The Sound of Music på Netflix

Indspilningsår: 1965
Genre: Biography, Drama, Family, Musical, Romance
Instruktør: Robert Wise
Skuespillere: Julie Andrews, Christopher Plummer, Eleanor Parker, Richard Haydn
Spilletid: 172 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Postulanten Maria skal passe de uregerlige Von Trapp-børn. Hun får dem hurtigt tæmmet og indser, at hun er ved at falde for deres strenge far.

The Sound of Music havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Sound of Music på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Sound of Music ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sound of Music stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sound of Music, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sound of Music er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar