Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sound of Your Heart: Reboot

The Sound of Your Heart: Reboot

03/12/2018 | Flixfilm

Se The Sound of Your Heart: Reboot på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sung Hoon, Yuri Kwon, Hye-jin Shim, Jin-mo Joo
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Webtoon-kunstneren Cho Seok er tilbage med flere anekdoter om forvekslinger, utilsigtede løjer og badeværelsesbommerter i denne genindspilning med helt nye skuespillere.


Se The Sound of Your Heart: Reboot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Sound of Your Heart: Reboot (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Sound of Your Heart: Reboot (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Sound of Your Heart: Reboot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Sound of Your Heart: Reboot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sound of Your Heart: Reboot (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar