Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sound of Your Heart

The Sound of Your Heart

24/02/2017 | Flixfilm

Se The Sound of Your Heart på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kwang-Soo Lee, Dae-Myung Kim, So-Min Jung, Byeong-ok Kim
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Denne komedie er baseret på Koreas længst kørende webtoon-serie og følger en tegneserietegner, hans kæreste og hans uduelige familie.


Se The Sound of Your Heart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Sound of Your Heart (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Sound of Your Heart (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Sound of Your Heart herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Sound of Your Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sound of Your Heart (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar