Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sound of Your Heart

The Sound of Your Heart

24/02/2017 | Flixfilm

The Sound of Your Heart på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kwang-Soo Lee, Dae-Myung Kim, Jung So-Min
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Denne komedie er baseret på Koreas længst kørende webtoon-serie og følger en tegneserietegner, hans kæreste og hans uduelige familie.Se The Sound of Your Heart på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Sound of Your Heart (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Sound of Your Heart på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Sound of Your Heart (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sound of Your Heart (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sound of Your Heart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sound of Your Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar