Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Space Between

The Space Between

19/10/2022 | Flixfilm

The Space Between på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Rachel Winter
Skuespillere: Jackson White, Jimmy Valdez, Paris Jackson
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En ung medarbejder i et pladeselskab tager hjem til en excentrisk aldrende rockmusiker for at tvinge ham ud af sin kontrakt – men mod alle odds bliver de to venner.Se The Space Between på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Space Between havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Space Between på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Space Between ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Space Between stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Space Between, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Space Between er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar