Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Spectacular Now

The Spectacular Now

28/12/2014 | Flixfilm

Se The Spectacular Now på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: James Ponsoldt
Skuespillere: Miles Teller, Shailene Woodley, Kyle Chandler
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Klassekammeraterne Aimee og Sutter bliver mod al forventning venner, og da Sutter har opbygget Aimees selvtillid, begynder han at falde for hende.

The Spectacular Now havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Spectacular Now på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Spectacular Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spectacular Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Spectacular Now, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Spectacular Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar