Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Spectacular Now

The Spectacular Now

28/12/2014 | Flixfilm

Se The Spectacular Now på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: James Ponsoldt
Skuespillere: Miles Teller, Shailene Woodley, Brie Larson, Masam Holden
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Klassekammeraterne Aimee og Sutter bliver mod al forventning venner, og da Sutter har opbygget Aimees selvtillid, begynder han at falde for hende.


Se The Spectacular Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Spectacular Now havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Spectacular Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Spectacular Now herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Spectacular Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spectacular Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar