Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Speed Cubers

The Speed Cubers

29/07/2020 | Flixfilm

Se The Speed Cubers på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Sue Kim
Skuespillere: Max Park, Feliks Zemdegs
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne dokumentar fortæller den usædvanlige historie om Rubiks terning-mestrene Max Park og Feliks Zemdegs – en fortælling med masser af drejninger.


Se The Speed Cubers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Speed Cubers havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Speed Cubers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Speed Cubers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Speed Cubers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Speed Cubers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar