Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Speed Cubers

The Speed Cubers

29/07/2020 | Flixfilm

The Speed Cubers på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Short, Sport
Instruktion: Sue Kim
Skuespillere: Max Park, Schwan Park, Philipp Weyer
Spilletid: 39 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne dokumentar fortæller den usædvanlige historie om Rubiks terning-mestrene Max Park og Feliks Zemdegs – en fortælling med masser af drejninger.

The Speed Cubers havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Speed Cubers på YouTube.Se The Speed Cubers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Speed Cubers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Speed Cubers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Speed Cubers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Speed Cubers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar