Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Spiderwick Chronicles

The Spiderwick Chronicles

15/08/2020 | Flixfilm

Se The Spiderwick Chronicles på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Drama, Family, Fantasy, Thriller
Instruktør: Mark Waters
Skuespillere: Freddie Highmore, Mary-Louise Parker, Nick Nolte, Sarah Bolger
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da familien Grace flytter ind i et gammelt, afsides hus, sker der sære ting. Da Jared undersøger sagen, opdager han en skjult parallel verden fuld af fantasivæsener!


Se The Spiderwick Chronicles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Spiderwick Chronicles havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Spiderwick Chronicles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Spiderwick Chronicles:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Spiderwick Chronicles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spiderwick Chronicles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar