Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Spirit of ’45

The Spirit of ’45

01/08/2015 | Flixfilm

The Spirit of ’45 på Netflix

Produktionsår: 1973
Genre: Drama, Fantasy
Instruktion: Víctor Erice
Skuespillere: Fernando Fernán Gómez, Teresa Gimpera, Ana Torrent
Spilletid: 98 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Instruktøren Ken Loach fokuserer på et vigtigt år i den britiske historie, 1945, hvor en hidtil uset offentlig gejst førte til en ny optimisme om fællesskab.

The Spirit of ’45 havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Spirit of ’45 på YouTube.Se The Spirit of ’45 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Spirit of ’45 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spirit of ’45 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Spirit of ’45, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Spirit of ’45 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar