Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Spirit of Christmas

The Spirit of Christmas

01/12/2016 | Ingen kommentarer

Se The Spirit of Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktør: David Jackson
Skuespillere: Thomas Beaudoin, Kati Salowsky, Steven A. Miller, Jen Lilley
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Mens julen nærmer sig, rejser advokaten Kate Jordan til Vermont for at håndtere salget af en kro, og her falder hun for et flot spøgelse med en forbandelse.


Se The Spirit of Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Spirit of Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Spirit of Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Spirit of Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Spirit of Christmas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spirit of Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar