Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

05/11/2020 | Flixfilm

Se The SpongeBob Movie: Sponge on the Run på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Tim Hill
Skuespillere: Tim Hill, Clancy Brown, Bill Fagerbakke, Rodger Bumpass
Spilletid: 91 min
Land: USA, South Korea, Mexico, Japan, Spain
Sprog: English, Spanish, Arabic
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da hans bedste ven, Gary, pludselig bliver taget fra ham, tager SvampeBob Patrick med på en vild mission langt væk fra Bikinibunden for at redde deres rødskallede ven.

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (SvampeBob på vild flugt) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The SpongeBob Movie: Sponge on the Run på NetflixAnmeldelse: SvampeBob på vild flugt

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (SvampeBob på vild flugt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The SpongeBob Movie: Sponge on the Run stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The SpongeBob Movie: Sponge on the Run, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (SvampeBob på vild flugt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar