Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water

01/08/2018 | Ingen kommentarer

Se The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Paul Tibbitt, Mike Mitchell
Skuespillere: Antonio Banderas, Eric Bauza, Tim Conway, Eddie Deezen
Spilletid: 92 min
Land: USA, South Korea, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Bikini Bunden går i panik, da en pirat stjæler den hemmelige opskrift på krabbeburger. SvampeBob og hans venner tager på en mission for at få den tilbage.


Se The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (Svampebob: En rigtig landkrabbe) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (Svampebob: En rigtig landkrabbe) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (Svampebob: En rigtig landkrabbe) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar