Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water

01/08/2018 | Ingen kommentarer

Se The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Paul Tibbitt, Mike Mitchell
Skuespillere: Antonio Banderas, Eric Bauza, Tim Conway, Eddie Deezen
Spilletid: 92 min
Land: USA, South Korea, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Bikini Bunden går i panik, da en pirat stjæler den hemmelige opskrift på krabbeburger. SvampeBob og hans venner tager på en mission for at få den tilbage.


Se The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (Svampebob: En rigtig landkrabbe) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (Svampebob: En rigtig landkrabbe) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (Svampebob: En rigtig landkrabbe) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore