Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water

01/08/2018 | Flixfilm

Se The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Paul Tibbitt, Mike Mitchell
Skuespillere: Antonio Banderas, Eric Bauza, Tim Conway, Eddie Deezen
Spilletid: 92 min
Land: USA, South Korea, Australia, Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Bikini Bunden går i panik, da en pirat stjæler den hemmelige opskrift på krabbeburger. SvampeBob og hans venner tager på en mission for at få den tilbage.

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (Svampebob: En rigtig landkrabbe) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (Svampebob: En rigtig landkrabbe) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (Svampebob: En rigtig landkrabbe) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar