Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The SpongeBob SquarePants Movie

The SpongeBob SquarePants Movie

15/08/2019 | Flixfilm

Se The SpongeBob SquarePants Movie på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Stephen Hillenburg, Mark Osborne
Skuespillere: Tom Kenny, Clancy Brown, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Kong Neptuns krone er forsvundet, og hr. Krabbe har hovedet på blokken – helt bogstaveligt talt!Se The SpongeBob SquarePants Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The SpongeBob SquarePants Movie (Svampebob Firkant) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The SpongeBob SquarePants Movie (Svampebob Firkant) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The SpongeBob SquarePants Movie (Svampebob Firkant) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The SpongeBob SquarePants Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar