Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The SpongeBob SquarePants Movie

The SpongeBob SquarePants Movie

15/08/2019 | Ingen kommentarer

Se The SpongeBob SquarePants Movie på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Stephen Hillenburg, Mark Osborne
Skuespillere: Tom Kenny, Clancy Brown, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Kong Neptuns krone er forsvundet, og hr. Krabbe har hovedet på blokken – helt bogstaveligt talt!


Se The SpongeBob SquarePants Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The SpongeBob SquarePants Movie (Svampebob Firkant) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The SpongeBob SquarePants Movie (Svampebob Firkant) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The SpongeBob SquarePants Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The SpongeBob SquarePants Movie (Svampebob Firkant) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The SpongeBob SquarePants Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar