Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween

The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween

08/10/2019 | Flixfilm

Se The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nat Faxon, Jay Gragnani, Ramone Hamilton, Sean Astin
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da Thorkild forsøger at aflyse halloween, skaber hans bedste venner, Jimmy og Otto, deres egen uhyggelige højtid – og den bliver en kæmpe succes.


Se The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar