Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Spy Next Door

The Spy Next Door

15/01/2014 | Ingen kommentarer

Se The Spy Next Door på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Family
Instruktør: Brian Levant
Skuespillere: Jackie Chan, Amber Valletta, Madeline Carroll, Will Shadley
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, Chinese, Russian
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: En tidligere CIA-agent skal babysitte sin søster børn, da en af dem downloader en fil med statshemmeligheder, som tvinger ham tilbage i agentrollen.


Se The Spy Next Door på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Spy Next Door havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Spy Next Door ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Spy Next Door herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Spy Next Door er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spy Next Door stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar