Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Spy Next Door

The Spy Next Door

15/01/2014 | Flixfilm

Se The Spy Next Door på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Family
Instruktør: Brian Levant
Skuespillere: Jackie Chan, Amber Valletta, Madeline Carroll, Will Shadley
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English, Chinese, Russian
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En tidligere CIA-agent skal babysitte sin søster børn, da en af dem downloader en fil med statshemmeligheder, som tvinger ham tilbage i agentrollen.


Se The Spy Next Door på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Spy Next Door havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Spy Next Door ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Spy Next Door herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Spy Next Door er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spy Next Door stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar