Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Spy Who Dumped Me

The Spy Who Dumped Me

01/06/2020 | Flixfilm

Se The Spy Who Dumped Me på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Susanna Fogel
Skuespillere: Justin Theroux, Blanka Györfi-Tóth, Vilma Szécsi, Mila Kunis
Spilletid: 117 min
Land: Canada, USA, Hungary
Sprog: English, Russian, French, Lithuanian, German
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Audrey, der bliver forladt og bedraget, opdager, at hendes eks er spion. Heldigvis passer hendes bedste veninde Morgan på hende, da de begiver sig ud for at redde verden.


Se The Spy Who Dumped Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Spy Who Dumped Me havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Spy Who Dumped Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Spy Who Dumped Me:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Spy Who Dumped Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spy Who Dumped Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar