Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Spy Who Dumped Me

The Spy Who Dumped Me

01/06/2020 | Flixfilm

The Spy Who Dumped Me på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Susanna Fogel
Skuespillere: Justin Theroux, Blanka Györfi-Tóth, Vilma Szécsi
Spilletid: 117 min
Land: United States, Canada, Germany
Sprog: English, Russian, French, Lithuanian, German
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Audrey, der bliver forladt og bedraget, opdager, at hendes eks er spion. Heldigvis passer hendes bedste veninde Morgan på hende, da de begiver sig ud for at redde verden.

The Spy Who Dumped Me havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Spy Who Dumped Me på YouTube.Se The Spy Who Dumped Me på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Spy Who Dumped Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spy Who Dumped Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Spy Who Dumped Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Spy Who Dumped Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar