Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Spy Who Fell to Earth

The Spy Who Fell to Earth

05/04/2019 | Flixfilm

Se The Spy Who Fell to Earth på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Mystery
Instruktør: Tom Meadmore
Skuespillere: Henry Kissinger, Muammar Gaddafi, Moshe Dayan, Nikita Khrushchev
Spilletid: 94 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Denne dokumentar kigger nærmere på, hvordan den egyptiske milliardær og spion, Ashraf Marwan levede og på mystisk vis døde. Baseret på Dr. Ahron Bregmans bog.


Se The Spy Who Fell to Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Spy Who Fell to Earth havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Spy Who Fell to Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Spy Who Fell to Earth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Spy Who Fell to Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spy Who Fell to Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Spy Who Fell to Earth

  1. claus - kl. 19:27, 08-04-2019:

    Den trailer er vist fake eller ihvertfald ikke rigtig.

    Skriv kommentar