Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Spy

06/09/2019 | Flixfilm

The Spy på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1960'erne tager den tidligere kontornusser Eli Cohen på en årelang farefuld mission til Syrien for som hemmelig agent at spionere for Mossad.Se The Spy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Spy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Spy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Spy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Spy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Spy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar