Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Spy

06/09/2019 | Flixfilm

Se The Spy på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: I 1960'erne tager den tidligere kontornusser Eli Cohen på en årelang farefuld mission til Syrien for som hemmelig agent at spionere for Mossad.


Se The Spy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Spy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Spy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Spy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Spy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Spy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar