Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Square

The Square

17/01/2014 | Flixfilm

Se The Square på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Ruben Östlund
Skuespillere: Claes Bang, Elisabeth Moss, Dominic West, Terry Notary
Spilletid: 151 min
Land: Sweden, Germany, France, Denmark, USA
Sprog: Swedish, English, Danish
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En intens og følelsesladet øjenvidneskildring af den egyptiske revolution, der indfanger dramaet under en folkeopstand, som væltede to regeringer.


Se The Square på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Square havde premiere på Netflix Danmark den 17. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Square ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Square herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Square er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Square stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar