Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Squid and the Whale

The Squid and the Whale

01/09/2017 | Flixfilm

Se The Squid and the Whale på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Noah Baumbach
Skuespillere: Owen Kline, Jeff Daniels, Laura Linney, Jesse Eisenberg
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Dette indsigtsfulde drama skildrer et smuldrende ægteskab mellem en selvcentreret forfatter, hvis karriere går ned ad bakke, og hans kone, der er en lovende forfatter.


Se The Squid and the Whale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Squid and the Whale havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Squid and the Whale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Squid and the Whale herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Squid and the Whale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Squid and the Whale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar