Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Squid and the Whale

The Squid and the Whale

01/07/2023 | Flixfilm

The Squid and the Whale på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Noah Baumbach
Skuespillere: Owen Kline, Jeff Daniels, Laura Linney
Spilletid: 81 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Dette indsigtsfulde drama skildrer et smuldrende ægteskab mellem en selvcentreret forfatter, hvis karriere går ned ad bakke, og hans kone, der er en lovende forfatter.Se The Squid and the Whale på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Squid and the Whale havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Squid and the Whale på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Squid and the Whale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Squid and the Whale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Squid and the Whale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Squid and the Whale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar