Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Staircase

The Staircase

08/06/2018 | Ingen kommentarer

Se The Staircase på Netflix

Indspilningsår: 2004–
Genre: Documentary, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Peterson, David Rudolf, Ron Guerette, Tom Maher
Spilletid: 629 min
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Uheld eller mord? Efter sin kones mystiske dødsfald ser forfatteren Michael Peterson sit liv komme under mikroskop.


Se The Staircase på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Staircase (Døden på trappen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Staircase (Døden på trappen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Staircase herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Staircase (Døden på trappen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Staircase (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore