Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Staircase

The Staircase

08/06/2018 | Flixfilm

Se The Staircase på Netflix

Indspilningsår: 2004–2018
Genre: Documentary, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Peterson, David Rudolf, Ron Guerette, Martha Ratliff
Spilletid: 629 min
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Uheld eller mord? Efter sin kones mystiske dødsfald ser forfatteren Michael Peterson sit liv komme under mikroskop.

The Staircase (Døden på trappen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Staircase på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Staircase (Døden på trappen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Staircase (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Staircase, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Staircase (Døden på trappen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar