Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Standups

The Standups

20/03/2018 | Flixfilm

Se The Standups på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dan Soder
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: De nyeste standuptalenter går på scenen i LA i seks specialprogrammer på 30 minutter med udspekulerede vittigheder, hylende morsomme anekdoter og pinlige tilståelser.


Se The Standups på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Standups (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Standups (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Standups herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Standups er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Standups (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar