Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Standups

The Standups

20/03/2018 | Ingen kommentarer

Se The Standups på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dan Soder
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: De nyeste standuptalenter går på scenen i LA i seks specialprogrammer på 30 minutter med udspekulerede vittigheder, hylende morsomme anekdoter og pinlige tilståelser.


Se The Standups på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Standups (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Standups (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Standups herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Standups er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Standups (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar