Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stanford Prison Experiment

The Stanford Prison Experiment

16/02/2021 | Flixfilm

The Stanford Prison Experiment på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Kyle Patrick Alvarez
Skuespillere: Ezra Miller, Tye Sheridan, Billy Crudup
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En psykologiprofessor fra Stanford University tildeler i et eksperiment 24 mandlige testpersoner rollerne som fangevogtere og fanger i et simuleret fængsel.

The Stanford Prison Experiment havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Stanford Prison Experiment på YouTube.Se The Stanford Prison Experiment på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Stanford Prison Experiment ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stanford Prison Experiment stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Stanford Prison Experiment, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Stanford Prison Experiment er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar