Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Star

28/08/2019 | Flixfilm

The Star på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Timothy Reckart
Skuespillere: Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Aidy Bryant
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Et æsel med store drømme undslipper sin usle tilværelse og bliver ven med nogle frie dyr i denne fantasifulde genfortælling af juleevangeliet.

The Star (Stjernen) havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Star på YouTube.Se The Star på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Star (Stjernen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Star stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Star, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Star (Stjernen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar