Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Star

28/08/2019 | Flixfilm

Se The Star på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Timothy Reckart
Skuespillere: Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Aidy Bryant, Gina Rodriguez
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Et æsel med store drømme undslipper sin usle tilværelse og bliver ven med nogle frie dyr i denne fantasifulde genfortælling af juleevangeliet.


Se The Star på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Star (Stjernen) havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Star (Stjernen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Star:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Star (Stjernen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Star stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar