Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Starling

The Starling

24/09/2021 | Flixfilm

The Starling på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Theodore Melfi
Skuespillere: Melissa McCarthy, Chris O'Dowd, Kevin Kline
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En kvinde, der har lidt et tab, kæmper mod en stædig fugl, der har overtaget hendes have, og en mand, der prøver at finde en måde til at komme videre på.

The Starling havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Starling på YouTube.Se The Starling på NetflixAnmeldelse: The Starling

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Starling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Starling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Starling, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Starling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar