Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Startup: Accendi il tuo futuro

The Startup: Accendi il tuo futuro

13/05/2021 | Flixfilm

The Startup: Accendi il tuo futuro på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama
Instruktion: Alessandro D'Alatri
Skuespillere: Andrea Arcangeli, Paola Calliari, Matilde Gioli
Spilletid: 93 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da en lovende professionel svømmer fravælges til fordel for en mindre talentfuld søn af en sponsor, skaber han et socialt netværk, hvor folk bedømmes på kvalifikationer.Se The Startup: Accendi il tuo futuro på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Startup: Accendi il tuo futuro havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Startup: Accendi il tuo futuro på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Startup: Accendi il tuo futuro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Startup: Accendi il tuo futuro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Startup: Accendi il tuo futuro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Startup: Accendi il tuo futuro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar