Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Statement

The Statement

01/04/2015 | Flixfilm

The Statement på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Thriller, Drama
Instruktion: Norman Jewison
Skuespillere: Michael Caine, Tilda Swinton, Alan Bates
Spilletid: 120 min
Land: Canada, France, United Kingdom
Sprog: English, German, Italian, Latin, French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Under Anden verdenskrig fører en mands nazistiske sympatier til 14 jøders død. Mange år senere er en nazijæger, politiet og lejemordere ude efter ham.

The Statement havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Statement på YouTube.Se The Statement på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Statement ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Statement stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Statement, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Statement er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar