Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Stepfather

The Stepfather

15/09/2023 | Flixfilm

The Stepfather på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Mystery, Thriller
Instruktion: Nelson McCormick
Skuespillere: Penn Badgley, Dylan Walsh, Sela Ward
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En række mystiske hændelser får en teenager til at tro, at hans mors nye kæreste måske er en farlig seriemorder, der er kendt for at gå efter familier.Se The Stepfather på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Stepfather havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Stepfather på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Stepfather ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stepfather stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Stepfather, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Stepfather er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar