Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stepford Wives

The Stepford Wives

28/01/2015 | Flixfilm

The Stepford Wives på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Horror, Sci-Fi
Instruktion: Frank Oz
Skuespillere: Nicole Kidman, Bette Midler, Matthew Broderick
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Efter at være flyttet til en idyllisk forstad med sin mand begynder en kvinde at få mistanke om, at der er noget helt galt med nabokonerne.

The Stepford Wives havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Stepford Wives på YouTube.Se The Stepford Wives på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Stepford Wives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stepford Wives stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Stepford Wives, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Stepford Wives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar