Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stick Up

The Stick Up

15/12/2015 | Flixfilm

Se The Stick Up på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Comedy, Crime, Romance
Instruktør: Jeffrey Bloom
Skuespillere: David Soul, Pamela McMyler, Johnnie Wade, Michael Balfour
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da en forbryder med klovnemaske røver en halv million dollars i en lokal bank, identificerer to lokale en tidligere politimand som gerningsmanden.


Se The Stick Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Stick Up havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Stick Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Stick Up herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Stick Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stick Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar