Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stick Up

The Stick Up

15/12/2015 | Flixfilm

The Stick Up på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Crime, Mystery
Instruktion: Rowdy Herrington
Skuespillere: James Spader, Leslie Stefanson, David Keith
Spilletid: 97 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en forbryder med klovnemaske røver en halv million dollars i en lokal bank, identificerer to lokale en tidligere politimand som gerningsmanden.

The Stick Up havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Stick Up på YouTube.Se The Stick Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Stick Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stick Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Stick Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Stick Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar