Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stolen Years

The Stolen Years

04/01/2017 | Flixfilm

Se The Stolen Years på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Romance
Instruktør: Barbara Wong Chun-Chun
Skuespillere: Baihe Bai, Hsiao-chuan Chang, Ken Lin, Amber An
Spilletid: 111 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En kvinde vågner op med hukommelsestab efter en ulykke, og den mand, hun har glemt, hun er blevet skilt fra, hjælper med at finde ud af, hvorfor hendes liv nu er kaos.


Se The Stolen Years på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Stolen Years havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Stolen Years ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Stolen Years herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Stolen Years er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stolen Years stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Stolen Years

  1. Torben - kl. 21:26, 20-01-2017:

    Meget smuk og rørende film

    Skriv kommentar