Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stone Roses: Made of Stone

The Stone Roses: Made of Stone

01/05/2015 | Flixfilm

Se The Stone Roses: Made of Stone på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Shane Meadows
Skuespillere: Shane Meadows, Ian Brown, The Stone Roses
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Filminstruktør og fan Shane Meadows følger britpop-pionererne The Stone Roses, da de genforenes i en længe ventet verdensturne efter 16 års pause.

The Stone Roses: Made of Stone havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Stone Roses: Made of Stone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Stone Roses: Made of Stone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stone Roses: Made of Stone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Stone Roses: Made of Stone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Stone Roses: Made of Stone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar