Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stoning of Soraya M.

The Stoning of Soraya M.

15/04/2016 | Flixfilm

Se The Stoning of Soraya M. på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama
Instruktør: Cyrus Nowrasteh
Skuespillere: Shohreh Aghdashloo, Mozhan Marnò, Jim Caviezel, Navid Negahban
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: Persian, English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Dette gribende drama fortæller den sande historie om en kvinde, hvis mand planlægger at få hende falsk anklaget for utroskab for egen vindings skyld.


Se The Stoning of Soraya M. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Stoning of Soraya M. havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Stoning of Soraya M. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Stoning of Soraya M. herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Stoning of Soraya M. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stoning of Soraya M. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar