Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stoning of Soraya M.

The Stoning of Soraya M.

15/04/2016 | Ingen kommentarer

Se The Stoning of Soraya M. på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama
Instruktør: Cyrus Nowrasteh
Skuespillere: Shohreh Aghdashloo, Mozhan Marnò, Jim Caviezel, Navid Negahban
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: Persian, English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Dette gribende drama fortæller den sande historie om en kvinde, hvis mand planlægger at få hende falsk anklaget for utroskab for egen vindings skyld.


Se The Stoning of Soraya M. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Stoning of Soraya M. havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Stoning of Soraya M. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Stoning of Soraya M. herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Stoning of Soraya M. er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stoning of Soraya M. stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar