Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Story of a Summer Lover

The Story of a Summer Lover

10/03/2021 | Flixfilm

Se The Story of a Summer Lover på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En lektor i matematik forsøger at holde op med at gå i seng med andre kvinder, da hans kæreste, som han er i et åbent forhold med, bliver gravid.

The Story of a Summer Lover havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Story of a Summer Lover på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Story of a Summer Lover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Story of a Summer Lover stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Story of a Summer Lover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Story of a Summer Lover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar