Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Story of Diana

The Story of Diana

05/10/2017 | Flixfilm

The Story of Diana på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Rebecca Gitlitz
Skuespillere: Jess Cagle, Hillary Clinton, George Clooney
Spilletid: 240 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Få et indblik i afdøde prinsesse Dianas bemærkelsesværdige liv og private kampe via interviews med hendes bror og andre nære bekendte.

The Story of Diana havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Story of Diana på YouTube.Se The Story of Diana på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Story of Diana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Story of Diana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Story of Diana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Story of Diana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar