Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Story of Diana

The Story of Diana

05/10/2017 | Ingen kommentarer

Se The Story of Diana på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Rebecca Gitlitz
Skuespillere: Jess Cagle, Hillary Clinton, George Clooney, Rupert Murdoch
Spilletid: 240 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Få et indblik i afdøde prinsesse Dianas bemærkelsesværdige liv og private kampe via interviews med hendes bror og andre nære bekendte.


Se The Story of Diana på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Story of Diana havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Story of Diana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Story of Diana herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Story of Diana er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Story of Diana stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar