Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Story of Sin

The Story of Sin

13/10/2019 | Flixfilm

The Story of Sin på Netflix

Produktionsår: 1975
Genre: Drama
Instruktion: Walerian Borowczyk
Skuespillere: Grazyna Dlugolecka, Jerzy Zelnik, Olgierd Lukaszewicz
Spilletid: 130 min
Land: Poland
Sprog: Polish, French, Russian, German, Italian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en smuk, ung kvinde forelsker sig i en gift mand, udvikler hun en umættelig appetit efter det modsatte køn.

The Story of Sin havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Story of Sin på YouTube.Se The Story of Sin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Story of Sin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Story of Sin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Story of Sin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Story of Sin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar