Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Story of Us with Morgan Freeman

The Story of Us with Morgan Freeman

18/02/2019 | Flixfilm

Se The Story of Us with Morgan Freeman på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Kiriakou
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Vi ser nærmere på store kræfter som kærlighed, tro, magt, krig, fred, oprør og frihed i denne serie om de bånd, der binder menneskeheden sammen – og ødelægger den.

The Story of Us with Morgan Freeman (Vores verden med Morgan Freeman) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Story of Us with Morgan Freeman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Story of Us with Morgan Freeman (Vores verden med Morgan Freeman) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Story of Us with Morgan Freeman (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Story of Us with Morgan Freeman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Story of Us with Morgan Freeman (Vores verden med Morgan Freeman) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar