Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stranded

The Stranded

14/11/2019 | Flixfilm

Se The Stranded på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Adventure, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Papangkorn Lerkchaleampote, Chutawut Phatrakampol, Oabnithi Wiwattanawarang, Chayanit Chansangavej
Spilletid: 40 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En flok elever, som er fanget på en ø ødelagt af en tsunami, prøver at bevare håbet. Men mystiske kræfter ser ud til at arbejde imod dem.Se The Stranded på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Stranded (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Stranded (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Stranded:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Stranded er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stranded (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar