Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stranded

The Stranded

14/11/2019 | Flixfilm

The Stranded på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Adventure, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Papangkorn Lerkchaleampote, Chutawut Phatrakampol, Oabnithi Wiwattanawarang
Spilletid: 40 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En flok elever, som er fanget på en ø ødelagt af en tsunami, prøver at bevare håbet. Men mystiske kræfter ser ud til at arbejde imod dem.

The Stranded (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Stranded på YouTube.Se The Stranded på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Stranded (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stranded (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Stranded, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Stranded er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar