Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Strange House

The Strange House

14/05/2021 | Flixfilm

The Strange House på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en storbyfamilie flytter til en fjerntliggende mindre by, prøver to unge brødre og deres nye venner at løse den faretruende gåde, der hjemsøger deres hjem.Se The Strange House på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Strange House (Det underlige hus) havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Strange House på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Strange House (Det underlige hus) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Strange House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Strange House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Strange House (Det underlige hus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar