Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stranger

The Stranger

30/01/2020 | Flixfilm

The Stranger på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Richard Armitage, Shaun Dooley, Siobhan Finneran
Spilletid: 363 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da en fremmed kommer med en chokerende påstand om hans kone, bliver familiefaren Adam Price involveret i et mysterie, mens han desperat leder efter svar.

The Stranger (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Stranger på YouTube.Se The Stranger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Stranger (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stranger (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Stranger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Stranger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Stranger

  1. Steen - kl. 02:57, 31-01-2020:

    Familiefaren Adam Price??? Er der ikke en fejl i teksten? Det er Adam Price, som har skrevet manus ?

Skriv kommentar