Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stranger

The Stranger

30/01/2020 | Flixfilm

Se The Stranger på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Richard Armitage, Shaun Dooley, Siobhan Finneran, Jacob Dudman
Spilletid: 42 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da en fremmed kommer med en chokerende påstand om hans kone, bliver familiefaren Adam Price involveret i et mysterie, mens han desperat leder efter svar.


Se The Stranger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Stranger (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Stranger (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Stranger herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Stranger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stranger (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Stranger

  1. Steen - kl. 02:57, 31-01-2020:

    Familiefaren Adam Price??? Er der ikke en fejl i teksten? Det er Adam Price, som har skrevet manus 😉

    Skriv kommentar