Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stranger

The Stranger

19/10/2022 | Flixfilm

The Stranger på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Thomas M. Wright
Skuespillere: Joel Edgerton, Sean Harris, Jada Alberts
Spilletid: 117 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En undercoverbetjent får et intenst og intimt forhold til en mordmistænkt under forsøget på at opnå hans tillid og presse en tilståelse ud af ham.Se The Stranger på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Stranger havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Stranger på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Stranger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stranger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Stranger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Stranger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar