Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stranger

The Stranger

20/07/2018 | Flixfilm

Se The Stranger på Netflix

Indspilningsår: 1946
Genre: Crime, Drama, Film-Noir, Mystery, Thriller
Instruktør: Orson Welles
Skuespillere: Edward G. Robinson, Loretta Young, Orson Welles, Philip Merivale
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, French
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En nazist på flugt fra loven skjuler sig i Connecticut og prøver at holde sin identitet hemmelig for sin naive, nye kone, mens han jages af en ubønhørlig efterforsker.

The Stranger (Den fremmed) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Stranger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Stranger (Den fremmed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stranger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Stranger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Stranger (Den fremmed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar