Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stranger

The Stranger

20/07/2018 | Ingen kommentarer

Se The Stranger på Netflix

Indspilningsår: 1946
Genre: Crime, Drama, Film-Noir, Mystery, Thriller
Instruktør: Orson Welles
Skuespillere: Edward G. Robinson, Loretta Young, Orson Welles, Philip Merivale
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, French
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: En nazist på flugt fra loven skjuler sig i Connecticut og prøver at holde sin identitet hemmelig for sin naive, nye kone, mens han jages af en ubønhørlig efterforsker.


Se The Stranger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Stranger (Den fremmed) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Stranger (Den fremmed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Stranger herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Stranger (Den fremmed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stranger stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar