Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Strategy of Silence

The Strategy of Silence

30/05/2022 | Flixfilm

The Strategy of Silence på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Vicent Peris
Skuespillere: Rita Barberá, Francisco Camps, Jordi Évole
Spilletid: 83 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, Catalan
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne dokumentar fortæller historien om kampen for retfærdighed efter Valencia-metroens afsporing, hvor medierne blev mørklagt, og myndighederne var tavse.Se The Strategy of Silence på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Strategy of Silence havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Strategy of Silence på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Strategy of Silence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Strategy of Silence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Strategy of Silence, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Strategy of Silence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar