Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Stronghold

The Stronghold

17/09/2021 | Flixfilm

The Stronghold på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre betjente fra Marseille, der er trætte af hverdagen, får chancen for at afsløre en stor narkoring. Men grænserne flytter sig, da en meddeler beder om en stor tjeneste.

The Stronghold havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Stronghold på YouTube.Se The Stronghold på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Stronghold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Stronghold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Stronghold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Stronghold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar