Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Student Cop

The Student Cop

15/05/2020 | Flixfilm

Se The Student Cop på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En betjent arbejder undercover for at undersøge mistænkelige aktiviteter blandt en gruppe collegestuderende og ender med at leve sig mere ind i rollen end forventet.


Se The Student Cop på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Student Cop havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Student Cop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Student Cop:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Student Cop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Student Cop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar