Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Submarine Kid

The Submarine Kid

01/02/2017 | Flixfilm

Se The Submarine Kid på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Eric Bilitch
Skuespillere: Emilie de Ravin, Dylan Wittrock, Paul Eiding, Nancy Travis
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En traumatiseret marinesoldat, som er tilbage fra Afghanistan, møder en ung kvinde, som introducerer ham for en tegneserie, der vækker genklang.


Se The Submarine Kid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Submarine Kid havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Submarine Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Submarine Kid herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Submarine Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Submarine Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar