Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Submarine Kid

The Submarine Kid

01/02/2017 | Ingen kommentarer

Se The Submarine Kid på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Eric Bilitch
Skuespillere: Emilie de Ravin, Dylan Wittrock, Paul Eiding, Nancy Travis
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: En traumatiseret marinesoldat, som er tilbage fra Afghanistan, møder en ung kvinde, som introducerer ham for en tegneserie, der vækker genklang.


Se The Submarine Kid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Submarine Kid havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Submarine Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Submarine Kid herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Submarine Kid er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Submarine Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar