Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Substitute 2: School’s Out

The Substitute 2: School’s Out

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se The Substitute 2: School’s Out på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en dedikeret lærer bliver myrdet under et biltyveri, går broderen undercover for, at efterforske forbrydelsen.


Se The Substitute 2: School’s Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Substitute 2: School’s Out havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Substitute 2: School’s Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Substitute 2: School’s Out herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Substitute 2: School’s Out er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Substitute 2: School’s Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar