Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Substitute 3: Winner Takes All

The Substitute 3: Winner Takes All

15/12/2013 | Flixfilm

Se The Substitute 3: Winner Takes All på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Robert Radler
Skuespillere: Treat Williams, David Jensen, Barbara Jane Reams, Brian Simpson
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Lejesoldaten Karl Thomasson går undercover som universitetsprofessor for at opspore de personer, der overfaldt hans vens datter.


Se The Substitute 3: Winner Takes All på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Substitute 3: Winner Takes All havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Substitute 3: Winner Takes All ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Substitute 3: Winner Takes All:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Substitute 3: Winner Takes All er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Substitute 3: Winner Takes All stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar